IT-utbildning, Affärsutbildning, e-learning, IT-konsulttjänster, Gå till startsidan
Toppnavigation:
Boka kurs

Sök utbildning
Information

OM KUNDSIDORNA

Om du har bokat dig via Lexicon.se eller registrerat dig så har du en användare på Lexicons kundsidor. Genom att logga in med ditt användarnamn (samma som din e-post) och lösenord får du tillgång till kundsidornas tjänster.

ÄR DU INTE REGISTRERAD?

Registrera dig här.

GLÖMT DITT LÖSENORD?

Efterfråga ditt lösenord här.

ANVÄNDARVILLKOR

Läs mer om hur vi behandlar dina uppgifter i våra användarvillkor.

BOKNINGSVILLKOR

Läs mer om regler för bokning och avbokning av kurser/seminarier.
Kundsidor

Lexicons Kundsidor

Som registrerad och inloggad på Lexicons Kundsidor kan du administrera allt som har med webbokning och kurser att göra. Själv- tester, kursutvärderingar, företagsrabatter och bokningsinformation är exempel på vad du får tillgång till. Registreringen är givetvis helt gratis.

SJÄLVTESTER

Lexicon har kunskapstest i många olika ämnen. Testerna är skapade för att du, vi eller ditt företag ska kunna ta del av din kunskapsnivå i olika ämnen. Det är gratis att göra öppna tester men lexicon erbjuder även en testfunktion för hela eller delar av företag.

FÖRETAGSTESTER

Vill ni undersöka kunskapsnivån bland era anställda i ett eller flera ämnen så är detta en funktionen för er. Vi kan skräddarsy test eller leverera resultat av våra allmänna test direkt till er. Kontakta oss på Lexicon så berättar vi mer.

KURSMATERIAL

Här kan du som inloggad hämta övningsuppgifter och exempel för flera ämnen som ingår i våra utbildningar. Materialet kan både användas hemma på din egen dator och under under våra kurser.

WEBBOKNING

Som inloggad på Lexicons Kundsidor så blir det ännu enklare att boka dina kurser eller seminarier på Lexicon.se. Om din användare är knutet till ett företag så kan du dessutom direkt se eventuella rabatter eller erbjudanden på kurssidorna.

DINA BOKNINGAR

På denna sida finns de bokningar du själv gjort via Lexicon.se med din användare (e-postadress) samlade. Observera att bokningar via telefon eller säljare inte finns med i översikten.

DINA UPPGIFTER

Genom att själv hålla dina uppgifter aktuella så blir din kontakt med Lexicon snabb och smidig.

Till registreringen
© 2014 LEXICON AB
HUVUDKONTOR
Klarabergsviadukten 70
BOX 863
101 37 STOCKHOLM
KONTAKT
INFO@LEXICON.SE
TEL: 08-566 107 00
FAX: 08-566 107 01
DITT LOKALA KURSCENTER: STOCKHOLM, GÖTEBORG, MALMÖ, BORÅS, BORLÄNGE, ESKILSTUNA, GÄVLE, HALMSTAD, HELSINGBORG, JÖNKÖPING, KALMAR, KARLSKRONA, KARLSTAD, KRISTIANSTAD, LINKÖPING, NORRKÖPING, NYKÖPING, RONNEBY, SKELLEFTEÅ, SKÖVDE, SUNDSVALL, SÖDERHAMN, SÖDERTÄLJE, UMEÅ, UPPSALA, VÄSTERÅS, VÄXJÖ, ÖREBRO, ÖRNSKÖLDSVIK